Brukbare apper

Apper blir stadig mer kreative, og mange er designet for å gjøre livet lettere for mannen i gata. La oss se på nyere apper som kan komme godt med i hverdagen.

MyFitnessPal

Mange mennesker opplever å gå mye opp i vekt på kort tid, for så å bruke mye tid og energi på å gå ned igjen. Heldigvis finnes det helse-apper som hjelper deg med å ha kontroll på vekten. MyFitnessPal er en slik en. Her kan du legge inn det du eter, og du vil finne både næringsinnhold og kalorier. MyFitnessPal hjelper deg å finne ut om du går ned eller opp i vekt. Det er også mulig å koble appen til andre apper.

The Weather Channel

Med denne appen får du oppdaterte værvarsler når du har behov for dem, uavhengig av hvor du befinner deg. Appen kan gi deg varsler når store væromslag er på vei, og hjelper deg med å planlegge flere dager i forveien. Slik er du forberedt også på ekstremvær. Med The Weather Channel kan du lettere sørge for at du holder deg trygg og tørr når du er ute. Nå kan du få ridd av stormen ved hjelp av oppdateringer i sanntid. Trykk på push-varsleren og få oppdateringene når du trenger dem.

Hjelp 113

Har du denne appen på mobilen din vil nødsentralen med en gang få vite hvor du er. I noen kritiske situasjoner er det ikke alltid like lett å forklare hvor du befinner deg, særlig hvis du er langt utenfor allfarvei. Til fjells eller til skogs kommer Hjelp 113 meget godt med. Appen inkluderer dessuten informasjon om hjertestartere og hvor de befinner seg i landet. Din GPS-posisjon blir automatisk sendt til nødsentral samtidig som samtalen pågår. Hjelp 113 er potensielt livreddende, ettersom hvert sekund teller når en alvorlig ulykke har inntruffet.